Truca'ns ara:

clickar aquí para llamar

+34 933 910 467 | De Dilluns a Divendres | de 9:00 a 14:00 | de 16:00 a 20:00

email

CA|ES

logo Sanchis

Truca'ns ara: +34 933 910 467 | De Dilluns a Divendres | de 9:00 a 14:00 | de 16:00 a 20:00

email

Enganxalls per a bola de remolc

Enganxalls Brink Thule Enganxalls Westfalia Enganxalls Aragón Enganxalls Urbeni Enganxalls Oris ACPS Enganxalls Lafuente Enganxalls Split Metalgar

Som distribuïdors de les marques més importants i reconegudes per fabricants d'automòbils, professionals i usuaris.
Amb la nostre experiència el podem assessorar a escollir entre les diferents solucions que s'adaptaran a les seves necessitats.
Instal·lem l'enganxall d'acoblament de remolc i sistema de transport que vostè necessite.

Boles Fixes Turismes

Bola fixa enganxall remolc Bola fixa enganxall remolc Bola fixa enganxall remolc Bola fixa enganxall remolc

És el model més instal·lat, amb diferents allargades i alçades s'adapten perfectament a cada vehicle i ens permet la seva homologació, sempre que compleixi amb les característiques de distancia, alçada i que no tapi la visibilitat de la matrícula o alguna senyal lluminosa del vehicle.
En aquestes ambdós últimes circumstàncies, no es pot instal·lar una bola fixa. Alguns fabricants homologuen una bola desmuntable , per a poder salvar aquests inconvenients i que tindrem l’obligació de desmuntar quan no remolquem res.
Les boles fixes "mai s’han de desmuntar" i tenen un acollament "kg/cm2", especial i un certificat d'instal·lació que li donarà el seu instal·lador para poder homologar-la en la ITV, per el que no és aconsellable manipular l’instal·lació, traient i posant la bola.
Cap agent de tràfic el denunciarà quan no remolqui, per portar una bola fixa instal·lada, sempre que figuri a la seva fitxa tècnica com a instal·lada i homologada per la ITV.
Existeix un rumor que així ho afirma però no és cert.
Alguns vehicles equipats amb sensor d’aparcament detecten la bola com a un obstacle. Es pot solucionar desconnectant-lo, si el vehicle té l’opció de poder fer-lo manualment amb un botó o comandament. Si no també es pot solucionar instal·lant una bola desmuntable o un kit elèctric especial mas reprogramació del vehicle.

Trobarà més imatges en la Galeria d'imatges de Nostres Feines, on podrà cercar l'imatges per marca, model, any, tipus d'enganxall, d'un vehicle com el seu.
Si no troba el seu vehicle, també pot mirar al nostre compte d'INSTAGRAM

Boles fixes vehicles comercials, construcció i agrícoles

Bola fija classica enganche remolque Bola mixta Bradley con pasador para enganche remolque Bola mixta African Hoe, bola y pasador para enganche remolque

La bola clàssica o també anomenada "bola-placa" perquè va acollada amb dos cargols a una placa del propi xassís del vehicle, en alguna circumstància si el vehicle ja té homologada de fabrica aquesta opció o bé al amarratge de l’enganxall que instal·larem.
És usual en vehicles comercials, furgonetes i vehicles tot-terreny 4x4.
Les boles mixtes o boles amb passador son utilitzades per a remolcs amb llança d’anella com utilitzen alguns remolcs del sector de la construcció, com compressors, grups electrògens o agrícoles.
Permeten l'ús mixt amb el passador per a llances amb capçal d’anella i també l’acoblament als remolcs amb capçals per a boles.
Aquestes boles han de portar una etiqueta amb l’homologació en la pròpia bola porque es venen també soltes a part de l’enganxall i la ITV ens controlarà la seva homologació en cada revisió.

Bola mixta Bradley con pasador para enganche remolque Bola fija classica enganche remolque Bola fija classica enganche remolque

Trobarà més imatges en la Galeria d'imatges de Nostres Feines, on podrà cercar l'imatges per marca, model, any, tipus d'enganxall, d'un vehicle com el seu.
Si no troba el seu vehicle, també pot mirar al nostre compte d'INSTAGRAM

Boles desmuntables semi-automàtiques i automàtiques horitzontals

Bola enganche remolque desmotable semi-automatica ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable automatica BMc-BRINK-Thule Bola enganche remolque desmotable automatica BMA-BRINK-Thule Bola enganche remolque desmotable automatica Oris-ACPS

Son la solució perfecta per a vehicles que pel seu disseny, la bola de remolc tapa la matrícula o alguna llum de senyalització.
En aquesta circumstància, quan no remolquem es tindrà que desmuntar obligatòriament la bola, per a complir amb la normativa de tràfic o podríem estar denunciats.
Si vostè va escollir una bola desmuntable i aquesta no dificulta la visió de la matricula, ni de cap senyal lluminosa del vehicle, no té l’obligació de desmuntar-la malgrat s’aconsella fer-lo, per a evitar ensurts a vianants i altres vehicles.
Aquestes boles desmuntables porten la gran majoria, un sistema antirobatori amb clau.

Bola enganche remolque desmotable semi-automatica ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable semi-automatica ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable semi-automatica SPLIT Bola enganche remolque desmotable semi-automatica SPLIT

Trobarà més imatges en la Galeria d'imatges de Nostres Feines, on podrà cercar l'imatges per marca, model, any, tipus d'enganxall, d'un vehicle com el seu.
Si no troba el seu vehicle, també pot mirar al nostre compte d'INSTAGRAM

Boles desmuntables automàtiques verticals

Bola enganche remolque desmotable automática vertical BRINK-Thule Bola enganche remolque desmotable automática vertical TERWA Bola enganche remolque desmotable automática vertical ACPS-ORIS Bola enganche remolque desmotable automática vertical DP Split

Son les boles més fàcils de muntar i desmuntar.
Son la millor solució quan la bola de remolc tapa la matrícula, alguna llum de senyalització, o senzillament per a conductors que prefereixen desmuntar-la quan no remolquen.
Depenent del vehicle i del treball de l’instal·lador a la hora de retallar el para-xocs del vehicle i les seves possibilitats amb el disseny, aquestes boles poden passar desapercebudes "invisibles", quan l’hem desmuntat.
Nosaltres som especialistes en fer els mínims retalls del para-xocs en l’instal·lació com podeu veure a la nostre galeria d’imatges de les nostres feines a Instagram. El connector de la pinya de llums es retràctil i es recull i s’amaga a l’interior del para-xocs, quedant completament invisible.
Resultat, no es pot apreciar a la vista que el vehicle disposi de bola de remolc.
Aquestes boles desmuntables automàtiques, inclouen totes, un sistema antirobatori de tanca amb clau.

Bola enganche remolque desmotable automatica vertical PORSCHE PANAMERA ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable automatica vertical PORSCHE PANAMERA ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable automatica vertical PORSCHE PANAMERA ARAGÓN Bola enganche remolque desmotable automatica vertical mercedes-benz

Trobarà més imatges en la Galeria d'imatges de Nostres Feines, on podrà cercar l'imatges per marca, model, any, tipus d'enganxall, d'un vehicle com el seu.
Si no troba el seu vehicle, també pot mirar al nostre compte d'INSTAGRAM

Bola retràctil invisible BRINK-MX (Thule))

Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX

El sistema Thule-BRINK MX es la solució més pràctica. La bola mitjançant un mecanisme senzill, s’allibera del segur que la bloqueja i es recull completament per sota del para-xocs, amagant-se a la vista.
És una llàstima que només està disponible per a una gama molt reduida de vehicles.
Consulti'ns si hi ha aplicació per al seu vehicle.

  • Certificació EC9420.
  • Procés de fabricació en fred para assegurar la ductilitat.
  • Seguretat operacional, tanca i senyalització al girar el pom. Retracció per separat mitjançant un dispositiu.
  • Preparat per utilitzar-lo, en només uns segons.
  • Durabilitat extrema, gràcies a un recobriment de tefló.
  • Geometria de l’enganxall estudiada para permetre l’estalvi d’espai.
  • Capacitat de càrrega de l’enganxall fàcilment accessible.
  • Baix pes, gràcies a l’acer d’alt límit elàstic.
  • invisible a l’amargar-se darrera del para-xocs.
Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX Bola enganche remolque retáctil invisible BRINK-Thule MX

Trobarà més imatges en la Galeria d'imatges de Nostres Feines, on podrà cercar l'imatges per marca, model, any, tipus d'enganxall, d'un vehicle com el seu.
Si no troba el seu vehicle, també pot mirar al nostre compte d'INSTAGRAM

Kit elèctric per senyals llumnoses.

Conector piña de luces 7 polos Norma DIN conector 7 polos Conector piña de luces 13 polos EU Norma DIN conector 13 polos EU

A l’hora de muntar el kit elèctric fins ara escollíem entre les dues opcions que tenim, "7" o "13" polos, en funció del que si anàvem a remolcar era un remolque o una caravana o del connector que tenia el nostre remolc.
La diferencia entre ambdós, és que les de 13 polos (norma EU) tenen totes les senyals lluminoses del vehicle i dos positius, un directe de 30 Amp i un sota clau 15 Amp, per la caravana.
Les de 7 polos, no tenen la senyal lluminosa de marxa endarrere (des de finals dels "70", tots els vehicles que es fabriquen tenen la obligatorietat de tenir de serie la senyal lluminosa de marxa endarrere).
A Europa la normativa estableix els 13 polos com estàndard.
Des de 7/2010 existeix la obligatorietat de tenir la senyal lluminosa de marxa endarrere als remolcs remolques i caravanes de més de 750 Kg. La ITV ens pot limitar la MMR (Massa Màxima Remolcable) a 750 Kg en la fitxa tècnica a l’hora de homologar un enganxall i de fet ho fá, si hem instal·lat un connector de 7 polos; malgrat que el vehicle pugues arrossegar més pes.
Aquesta limitació no la té el connector de 13 polos que disposa de senyal lluminosa de marxa endarrere i la ITV ens permetrà homologar tota la MMR que ens correspondria pel vehicle i l’enganxall.
Per això nosaltres aconsellem els connectors de 13 polos que tenen totes les senyals lluminoses perquè es podria donar el cas que algun dia totes les instal·lacions de 7 polos es tinguin que canviar a 13 polos.
També disposem d’adaptadores de 13/7 y de 7/13 polos, malgrat que aquests només serveixen per poder connectar entre si els connectors de 13 a 7, i els de 7 a 13, però en ambdós casos no tindrem ni l’alimentació de corrent, ni la senyal lluminosa de marxa endarrere en el remolc.
Amb els connectors de 7 polos, mitjançant una pinya de llums especial es fa derivar la senyal de l’antiboira per alimentar la corrent de la caravana.
Només intentem ajudar-lo a entendre i escollir correctament quin connector li convé més segons les seves necessitats.
Nosaltres instal·lem els dos, 7 polos i 13 polos, vostè pot escollir.
Els nostres kits elèctrics SANCHIS son de la màxima qualitat i garantia. També instal·lem els kits elèctrics originals que normalment s’han de reprogramar.

Anar ᔦᔨ amunt
Placa taller autorizado enganches

Enganches y Remolques SANCHIS ®

Avinguda de Ramón Berenguer IV, 93

08924 - Santa Coloma de Gramenet

Barcelona

info